Concept: Authentieke bestrating met Nostalgica®

Betonstraatstenen zijn de meeste duurzame bestrating. Kiest u voor super kleurvast, dan komt u niet meer automatisch terecht bij gebakken klinkers. v.d. Bosch Beton* brengt met de Nostalgica® serie een product op de markt, dat er over jaren en jaren nog steeds goed uit ziet. De hang naar kleuren en kwaliteit van vroeger, wordt met Nostalgica® een verantwoorde keuze.

Authentieke bestrating met Nostalgica®

Concept: Authentieke bestrating met Nostalgica® + 100% natuurlijk kleurvast + strakke deklaag + het duurzame alternatief

De Nostalgica® is leverbaar in verschillende formaten en ook machinaal verwerkbaar. Door haar kleine facet en strakke uiterlijk, ontstaan stenen die klinken als een klok. Maak van uw Dorpstraat een "Via Aurelia". Duurzaam Bouwen was nog nooit zo mooi!

Nostalgica® is niet alleen leverbaar in dikformaat en keiformaat, maar ook in bijzondere maatvoeringen. De nostalgische herinrichting van woonwijken, winkelstraten en pleinen is hierdoor niet alleen mooi, maar ook functioneer en veiligheid bevorderend.Producten (11)

Klantenservice & afroepen
tel. 0546 488 810
fax 0546 488 820
klantenservice,vdboschbeton,nl
       Algemeen & verkoop
tel. 0546 488 555
fax 0546 488 566
info,vdboschbeton,nl
       Hoofdkantoor Almelo
Wentholtweg 6
Postbus 52
7600 AB Almelo