Concept: Onkruidvrije bestrating dankzij Voegsteen en Voegtegel

Op onkruid zit niemand te wachten. Verloedering van de omgeving begint voor veel bewoners en weggebruikers bij gras op plaatsen waar het niet hoort. 

Onkruidvrije bestrating dankzij Voegsteen en Voegtegel

Concept: Onkruidvrije bestrating dankzij Voegsteen en Voegtegel + ecologische onkruidbestrijding + zonder gif of gasbranders + strakke (kleurvaste) deklaag

Verwijderen van onkruid stuit op vervelende bijkomstigheden. Omdat voorkomen beter is dan genezen, introduceert v.d. Bosch Beton een bestrating die onkruid geen kans biedt. Met een voegbreedte van 3 mm. zijn Voegsteen en Voegtegel een uitzondering. De hebben namelijk het laagste mortelverbruik.

Door de smalle voeg wordt niet alleen op materiaalkosten bespaard, maar ook wordt het doel van de bestrating niet uit het oog verloren. Het draait immers om de kleur van de verharding en niet om expliciet aanwezige voegen.
Zowel de steen als de tegel zijn voorzien van een fijne deklaag, welke in iedere (kleurvaste) uitstraling verkregen kan worden. Voegsteen is standaard voorbereid op machinale verwerking in halfsteensverband, de tegels kunnen in zowel blok- als halfsteensverband geleverd worden. Tenslotte zorgt een klein facet voor voordelen tijdens het invoegen.


Voegmateriaal is in soorten en kleuren te verkrijgen. Polymeermortel is fijn van structuur en wordt droog verwerkt en daarna door middel van verneveling vochtig gemaakt. Daarnaast is er epoxy wat nat verwerkt wordt (zie foto's). Mortels zijn los verkrijgbaar maar kunnen ook door gespecialiseerde bedrijven aangebracht worden met de nodige garanties.
Het eindresultaat is niet alleen mooi, maar ook milieuvriendelijk. Weg met alle gifstoffen, gasbranders en andere arbeidsintensieve en CO2 verhogende methoden!Producten (142)

Klantenservice & afroepen
tel. 0546 488 810
fax 0546 488 820
klantenservice,vdboschbeton,nl
       Algemeen & verkoop
tel. 0546 488 555
fax 0546 488 566
info,vdboschbeton,nl
       Hoofdkantoor Almelo
Wentholtweg 6
Postbus 52
7600 AB Almelo