Concept: Sterk in vierzijdig verband met Sinusprofielstenen

Verbandstenen zorgen voor een sterk oppervlak. Gangbare oplossingen bieden een tweezijdig verband. Sinusprofielklinker® echter ligt in vierzijdig verband. Een klein detail wellicht, maar wel de garantie dat het terrein tot in lengte van jaren sterk en vlak blijft.

Sterk in vierzijdig verband met Sinusprofielstenen

Concept: Sterk in vierzijdig verband met Sinusprofielstenen + vierzijdig i.p.v. tweezijdig verband + machinale verwerking mogelijk + fijne (kleurvaste) deklaag

Sinusprofielklinker® kenmerkt zich door de sierlijke vorm en het feit dat de stenen zeer strak in verband liggen. De stenen zijn voorzien van een (kleurvaste) fijne deklaag. Sinusprofielklinkers kan zowel halfsteens als in elleboogverband verwerkt worden dankzij de universele hulpstukken. Zowel de steen als de hulpstukken zijn leverbaar in 8 en 10 cm. dikte. Voor halfsteensverband is een machinaal pakket beschikbaar, zowel in 8 als in 10 cm.

 

Hardtoptegel®  Sinusprofielklinker®

 

Hardtoptegel® kenmerkt zich door het honingraadverband dat betekent staat om haar sterkte. Hardtoptegel® is geen normale zeskantsteen, maar heeft een verjongde kop, waardoor de steen bestand is tegen de grootste belastingen. Ook wringend verkeer vormt geen obstakel. In de fijne toplaag worden standaard harde toeslagmaterialen toegevoegd zoals basalt of keratophyr. Hiermee wordt slijtage op natuurlijke wijze tegen gegaan.

Voorbeeldprojecten
Op onze projectenpagina staan een paar voorbeelden van bedrijven die ooit kozen voor Sinusprofielklinker® of Hardtoptegel® en hier na decennia nog steeds profijt van hebben.
Bedrijfsterrein Nijhof Wassink te Rijssen
NAVO-terrein bij Vriezenveen
Visafslag te Urk
Terrein Caterpillar, Mariënberg



Producten (142)

Klantenservice & afroepen
tel. 0546 488 810
fax 0546 488 820
klantenservice,vdboschbeton,nl
       Algemeen & verkoop
tel. 0546 488 555
fax 0546 488 566
info,vdboschbeton,nl
       Hoofdkantoor Almelo
Wentholtweg 6
Postbus 52
7600 AB Almelo