Inspiration photo

BSV-betontegels® 30x30
Grijs nr. 1000

v.d. Bosch Beton voorziet ook haar dunnere betontegels van een BSV® spintervrije kop en afstandhouder. In dit geval werden BSV-betontegels® 30x30x4,5 cm. toegepast. wanneer een auto onverhoopt op het trottoir parkeert worden de eerste krachten door de tegels opgevangen en breuk wordt breuk beperkt.

BSV-betonstraatstenen dikformaat
Duracolor® Terracotta nr. 1525

Voor deze straat met haar karakteristieke panden werd gekozen voor een BSV-betonstraatsteen® dikformaat. Naar onze mening terecht. Door voor een Duracolor® Terracotta deklaag te kiezen, blijven structuur en kleur behouden tot in lengte van jaren.

BSV-betonstraatstenen dikformaat
Duracolor® Lava Negro nr. 1630

Ook de goten werden gemaakt van BSV-betonstraatsteen® dikformaat. De kleur Duracolor® Lava Negro heeft net als de in de rijbaan verwerkte Terracotta een lichte structuur en is voor 100% van natuurlijke materialen gemaakt.

Rijwielpadband 5/20x20
Duracolor® Lava Negro nr. 1630

Rijwielpadbanden hebben als voordeel dat ze verkeersstromen op een veilige manier scheiden. Trottoir- en rijbaanniveau kennen een kleiner hoogteverschil dan bij trottoirbanden of rijkswaterstaatbanden. Uiteraard werden de banden in dezelfde structuur geleverd als de goot en de rijbaan.

BSV-betonstraatstenen® 8 cm.
Duracolor® Alta Jura nr. 2826
Zwart kleurvast nr. 1602
Wit kleurvast nr. 2905

De plateau's in deze straat werden voorzien van BSV-betonstraatstenen® in de kleur Duracolor® Alta Jura, waarbij ook de SVT-drempelmarkering is uitgevoerd als Kleurvastklinker®.

Trottoir Rijbaan Goten Rijwielpadbanden Plateau