Nieuws: Waterdoorlatend met sterke Sinusprofielklinkers®Waterdoorlatende bestrating kan ook met Sinusprofielklinker® verkregen worden. In het Apeldoornse plan "de Wellen", aan de Terwoldseweg, paste aannemer Timmerhuis uit Vriezenveen de speciale stenen toe voor opdrachtgever Zorggroep Apeldoorn.

15 jan 2013

Waterdoorlatend met sterke Sinusprofielklinkers®

Waterdoorlatende bestrating kan ook met Sinusprofielklinker® verkregen worden. In het Apeldoornse plan "de Wellen", aan de Terwoldseweg, paste aannemer Timmerhuis uit Vriezenveen de speciale stenen toe voor opdrachtgever Zorggroep Apeldoorn. Op het terrein komen de gebouwen op een soort terp te staan en zijn de parkeerplaatsen verdiept aangebracht. Goede waterafvoer is dus belangrijk.

Sinusprofielklinkers® zijn niet alleen esthetisch, maar ook ecologisch verantwoord. Hemelwater wordt immers ter plaatse verwerkt en niet via het riool. Daarnaast liggen de stenen in sterk verband, omdat Sinusprofielklinker® een vierzijdige verbandsteen is. De markt kent veel tweezijdige verbandstenen, maar die hebben als nadeel dat ze snel "uitlopen".

Sinusprofielklinkers® in ApeldoornTERUG
Klantenservice & afroepen
tel. 0546 488 810
fax 0546 488 820
klantenservice,vdboschbeton,nl
       Algemeen & verkoop
tel. 0546 488 555
fax 0546 488 566
info,vdboschbeton,nl
       Hoofdkantoor Almelo
Wentholtweg 6
Postbus 52
7600 AB Almelo