0546 488 555

Vacature machinist tegelmachine Vriezenveen

Voor onze locatie in Vriezenveen is v.d. Bosch Beton op zoek naar machinist tegelmachine.

Vacature machinist tegelmachine locatie Vriezenveen

Als machinist van een tegelmachine zorg je er voor dat de producten op de juiste manier gemaakt worden en ben je eindverantwoordelijke voor de productie. Je start ‘s morgens de machine op en draagt de zorg over je eigen productielijn. Je controleert wat er vers uit de machine komt en of het product aan alle gestelde eisen voldoen, zo nodig stuur je bij. Je hebt enige kennis van machines of bent technisch onderlegd zodat je de monteur, waar nodig, er op kan wijzen waar het probleem zich kan bevinden. Je bent goed in staat om je verantwoordelijkheid te nemen en kan zelfstandig werken. Verder ben je fit en vitaal genoeg om een hele dag te staan. 

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Verantwoordelijk voor eigen productie
  • Je zorgt er voor dat de productie goed loopt en vraagt hulp bij problemen
  • Je product moet voldoen aan de gestelde eisen en kwaliteiten, waar nodig ben je in staat om de productie bij te stellen

Kwalificaties en vereisten:

  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en snapt dat de machine zonder jou onbestuurbaar is
  • Je bent fit en vitaal
  • Je werkt altijd veilig
  • Kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
  • Hebt enige technische voelsprieten of bent technisch onderlegd

Wat hebben wij jou te bieden?

Wij zijn een ruim 100 jarig bestaand familiebedrijf. De lijnen zijn kort. Bij v.d. Bosch Beton b.v. produceren en verkopen wij bestratingsmaterialen voor de professionele markt. Je komt terecht in een gezellige, eerlijke maar hardwerkende omgeving. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en/of je ambities uit te spreken. Wij sluiten twee keer per jaar samen af met een vakantieborrel en hebben een personeelsvereniging die een aantal keer per jaar gezellige uitjes organiseert om ook eens op een andere manier met je collega’s te kunnen communiceren.

Naast alle bijkomende voordelen heb je ook nog recht op een marktconform salaris op basis van een fulltime functie afhankelijk van kennis en kunde, 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 3,5%. Je werkt 4 dagen in de week met een roulerende vrije dag, op werktijden van 07:00 uur t/m 17:15 uur.

Kortom: heb jij zin om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan snel je CV met motivatie op naar estaman@vdboschbeton.nl

Algemeen & verkoop
0546 488 555
info@vdboschbeton.nl

Klantenservice & afroepen
0546 488 810
klantenservice@vdboschbeton.nl

Hoofdkantoor Almelo
Wentholtweg 6
Postbus 52
7600 AB Almelo