v.d. Bosch Beton b.v. gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren
Home

Bouwen met v.d. Bosch Beton?

Bouwen met v.d. Bosch Beton?

Wil je de mogelijkheden voor jouw bestratingsproject met ons bespreken? We denken graag met je mee over duurzame oplossingen.

Neem contact met ons op

Wij gebruiken jouw gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen.

Vraag direct een offerte aan

Wil je de mogelijkheden voor jouw bestratingsproject met ons bespreken? We denken graag met je mee over betonnen oplossingen. Binnen één werkdag nemen we contact met je op.

Vraag een offerte aan

Vind je antwoord in deze veelgestelde vragen

Per product is deze verschillend. Gemiddeld is de MKI van Reduton® ca. 50% lager dan die van cementgebonden betonnen bestratingsmaterialen.

Gemiddeld is ons duurzame beton (Ecoton / Reduton®) ruim 50% circulair op basis van volume/volume. 100% grindvervanging en 50% zandvervanging.

Nee, helaas is dat nog niet mogelijk. Wij kunnen alle graselementen, betonstraatstenen, rechte banden in Reduton® produceren. Voor alle mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Ja, dat hebben we. Er zijn meerder mogelijkheden. Met https://parkpositive.nl/ hebben we een zeer duurzaam totaal pakket samengesteld om gegarandeerd groen te parkeren.

Bekijk hiervoor ons verpakkingsoverzicht. Hierin staan alle mogelijkheden.

Onze planning kan dit aangeven. In ons systeem zien we waar de chauffeurs rijden. Bij extern transport informeren we even. Tevens belt elke chauffeur altijd even van te voren.

Even bellen of mailen en je krijgt snel antwoordt. Uit contracten, vandaag voor 11.00 afgeroepen is de volgende dag een volle vracht geleverd.

De chauffeurs bellen voordat ze de vracht afleveren.

Per product is deze verschillend. Gemiddeld is de Co2-reductie ca. 65% lager dan die van cementgebonden betonnen bestratingsmaterialen.

Ja, Reduton® is recyclebaar. Het betongranulaat kan 100% terug in de reguliere betonketen. Het tweede- en derde leven zijn hierbij gegarandeerd.

Nee, dat is niet mogelijk.

Ja, dat hebben we. Onze samenwerking met AquaBASE en Park Positive zijn daar mooie voorbeelden van.

Witte uitslag op tegels en betonstraatstenen is een bekend probleem, waarvoor (nog) geen afdoende oplossing bestaat. Gelukkig is het geen permanent probleem. Bij normaal gebruik zal de witte uitslag op den duur vanzelf verdwijnen. De witte uitslag ontstaat door een chemische reactie in het cement. Onder invloed van water wordt vrije kalk gevormd, die opgelost in water, via de poriën in het beton doordringt naar het oppervlak. Zodra de kalk in aanraking komt met lucht (kooldioxyde), ontstaat het onoplosbare calciumcarbonaat. Op gekleurde tegels en stenen is deze witte uitslag beter zichtbaar dan op grijze betonbestratingsmaterialen.

Even bellen of mailen en je krijgt snel antwoordt. Vrije voorraad is er steeds minder, dus bestel op tijd. Levertijden zijn normaliter 4-6 weken.

Zolang de vracht niet geladen is kan dat vrijwel altijd, mits de producten op voorraad zijn.

Of kom direct in contact
met 1 van onze specialisten

berry-mullink-(contactpagina).JPG

Berry Mullink

Regio Oost Nederland

06 20 13 74 22 bmullink@vdboschbeton.nl
han-bonte-(contactpagina).JPG

Han Bonte

Regio Noord Nederland

06 83 79 16 41 hbonte@vdboschbeton.nl
nils-brunink-(contactpagina).JPG

Nils Brunink

Regio Midden- en Zuid Nederland

06 24 77 37 71 nbrunink@vdboschbeton.nl
klantenservice-juni-2023-1-(1).jpg

Onze klantenservice

Wij staan voor je klaar

0546 488 810 klantenservice@vdboschbeton.nl
verkoopbinnendienst-juni-2023-(1)-(1).jpg

Verkoop binnendienst

Wij staan voor je klaar

0546 488 555 info@vdboschbeton.nl

Onze vestigingen

vestiging-vriezenveen.png

Fabriek Vriezenveen

Daarlerveenseweg 5 7671 SJ Vriezenveen

vestiging-almelo.png

Hoofdkantoor Almelo

Wentholtweg 6 7602 EB Almelo