v.d. Bosch Beton b.v. gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren
Home

Al meer dan 100 jaar de beton-expert

Al meer dan 100 jaar de beton-expert

Sinds 1914 is v.d. Bosch Beton een gerenommeerd en slagvaardig bedrijf en één van de belangrijkste aanbieders op het gebied van hoogwaardige duurzame betonbestratingsmaterialen. Van betonstraatstenen,

betontegels, opsluitbanden, trottoirbanden tot graselementen: we leveren maatwerk in heel Nederland.

Optimale kwaliteitsbewaking en voortdurende innovatie

De basis voor het uitgebreide productenpakket wordt gevormd door optimale kwaliteitsbewaking en een scherp oog voor de ontwikkelingen in de markt. Zo blijven we voortdurend innoveren. Dit resulteert in hoogwaardige en vaak vernieuwende duurzame betonproducten.

Over de onderneming

De onderneming is uitgegroeid tot een moderne, gestroomlijnde organisatie met fabrieken in Almelo en Vriezenveen en hoofdkantoor in Almelo, met de verkoopafdelingen van betonproducten. 

v.d. Bosch Beton biedt voor elk project een optimale begeleiding. 

  • De afdeling verkoop adviseert, offreert en bevestigt je opdracht. 

  • De klantenservice neemt de belangrijkste fase onder haar hoede: het werk zelf.

Reduton®

Reduton® cementloos beton is het resultaat van de samenwerking tussen meerdere marktpartijen. Door het toepassen van geopolymeren als cementvervanger, wordt een extreem lage CO2-emmissie verkregen en een lage MKI-score. Door toepassing van straatstenen, opsluitbanden, trottoirbanden, graselementen etc. in Reduton® worden duurzame infraprojecten gerealiseerd.

Ecoton® Milieukeur® Plus

Ecoton® Milieukeur® Plus staat voor duurzaam (economisch en ecologisch) beton. We zijn er in geslaagd om een klein percentage van het grind te vervangen door menggranulaat (gebroken puin) voor de productie van bestratingsmaterialen. Zo gaan we zuinig om met de beschikbare voorraad en zoeken we naar bruikbare alternatieven.

KOMO-certificering

Onze producten worden met de meeste zorg geproduceerd en voldoen aan alle kwaliteitsnormen die in de wegenbouwwereld worden gehanteerd. Hieronder valt de veelal standaard CE-markering, de KOMO-keur en ons eigen kwaliteitslabel BBB-keur I. Voor de gevallen waarin u KOMO- of BSB-certificaten nodig hebt van onze producten, biedt onze website een digitale oplossing.

Lees meer over onze innovaties

Kwaliteit en duurzaamheid

v.d. Bosch Beton is koploper op het gebied van duurzaam en circulair beton. We bieden de beste oplossingen voor klimaatadaptief bouwen. Daarnaast blijven we doorontwikkelen met innovatieve duurzame betonproducten, zoals de diverse graselementen voor groen parkeren, Reduton®, Ecoton® en super kleurvaste deklagen.


Met de volgende keurmerken ben je verzekerd van een verantwoorde keuze:

  • Reduton®

  • Ecoton®

  • KOMO-certificering

  • Ons interne kwaliteitskeurmerk BBB-keur I

  • AquaBASE

Interesse in een bedrijfsbezoek? Kom in contact met onze adviseurs:

Interesse in een bedrijfsbezoek? Kom in contact met onze adviseurs:

Vraag direct een offerte aan

Wil je de mogelijkheden voor jouw bestratingsproject met ons bespreken? We denken graag met je mee over betonnen oplossingen. Binnen één werkdag nemen we contact met je op.

Vraag een offerte aan