v.d. Bosch Beton b.v. gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren
Home Oplossingen

Innovaties

Innovaties

v.d. Bosch Beton heeft zich sinds 1914 ontwikkeld tot een innoverende partner in de grond-, weg- en waterbouw. Thema's als hemelwater, geluid, cradle-to-cradle, arbo en een duurzame omgeving spelen een grote rol in onze ontwikkelteams.

innovaties_reduton-cementloos-beton.jpg

Reduton® cementloos beton

Bij de winning en productie van cement komt veel CO₂ vrij. Door Reduton® cementloos beton toe te passen wordt een extreem lage CO₂-uitstoot en MKI bereikt.

Lees meer
innovaties_machinaal-gemixt-genuanceerd.jpg

Machinaal gemixt genuanceerd

De omvormeermachine maakt het gewenste verband en mixt op het zelfde moment tot wel vier kleuren. Het eindresultaat is een perfect te verwerken machinaal pakket.

Lees meer
innovaties_veilige-groene-verharding.JPG

Veilige, groene, verharding

Grasbeton is een bestratingsmateriaal dat zorgt voor een veilige verharding, maar tevens voor een groen uiterlijk. Waterdoorlatend inclusief goede omstandigheden voor gras.

Lees meer
innovaties_ecoton-milieukleur-plus.JPG

Ecoton® Circulair Beton

Wij zijn ruim 25 jaar geleden erin geslaagd om een klein percentage van het grind te vervangen door menggranulaat (gebroken puin) voor de productie van bestratingsmaterialen.

Lees meer
innovaties_kap-graselement.jpg

KAP Graselement

Het klimaat verandert en de leefomgeving verandert mee. Een groenere openbare ruimte helpt in de ambities voor een duurzame wereld. Open verharding met behoud van groen speelt hierin een belangrijke rol.


Lees meer
innovaties_duurzaam-infilteren-van-hemelwater.JPG

Duurzaam infilteren van hemelwater

De filosofie achter AquaBASE is ontstaan vanuit een omgekeerde probleemstelling. Hemelwater is niet het probleem, maar onderdeel van de oplossing. Ecopass® waterpasserende stenen van v.d. Bosch Beton vormen de elementenverharding die het AquaBASE systeem complementeren.


Lees meer
voegsteen.jpg

Onkruidvrije bestrating

Omdat voorkomen van onkruid beter is dan genezen, biedt v.d. Bosch Beton* Voegsteen en Voegtegel. Met 3 mm. voegbreedte en 3 cm. voeghoogte kan Voegsteen worden verwerkt met gangbare voegmiddelen en is relatief weinig vulmateriaal nodig voor een goed eindresultaat. Door de fijne deklaag kan iedere (kleurvaste) uitstraling verkregen worden.


Lees meer