v.d. Bosch Beton b.v. gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren
Home Oplossingen Innovaties

Duurzaam infilteren van hemelwater

Duurzaam infilteren van hemelwater

De filosofie achter AquaBASE is ontstaan vanuit een omgekeerde probleemstelling. Hemelwater is niet het probleem, maar onderdeel van de oplossing. Ecopass® waterpasserende stenen van v.d. Bosch Beton vormen de elementenverharding die het AquaBASE systeem complementeren.

Stabiele basis

Dankzij TenCate Accorder®, een innovatie van TenCate Geosynthetics, biedt AquaBASE een sterkere fundatie dan vergelijkbare systemen. De stabiele basis van AquaBASE wordt gevormd door dankzij de honingraatvormige pockets in het geotextiel van TenCate.

De systeemvulling die bij AquaBASE wordt toegepast is de EcoBASE A5 8/32 mm van Rotim. Bij het bepalen van de benodigde laagdikte van het systeem wordt rekening gehouden met de plaatselijke omstandigheden, de wensen van de opdrachtgever en de daar uit voortvloeiende engineering.

Meer weten over AquaBASE?

Ga naar de speciale website op www.aquabase.info voor uitgebreide informatie. Uiteraard leggen wij u ook graag in 30 minuten uit wat AquaBASE voor uw project kan betekenen. Neem contact met ons op voor een afspraak.

download-(1).jpeg

Ecopass® waterpasserende bestrating

Ecopass® waterpasserende stenen van v.d. Bosch Beton vormen de elementenverharding die het AquaBASE systeem complementeren. Kenmerkend voor Ecopass® zijn de afstandhouders van 4 mm. die zorgen voor een snelle afwatering naar de buffer. Daarnaast houden deze afstandhouders de EcoBASE C1 voegvulling op de plaats.

Goed doordacht plan

Een goed werkend systeem combineert sterke producteigenschappen met reken- en denkwerk. Tauw geldt internationaal als expert op gebied van waterbeheersing en klimaatadaptatie. Vanuit uw idee of probleemstelling volgt een doordacht plan.

Meer weten? Neem contact met ons op.

vestiging-vriezenveen.png

Fabriek Vriezenveen

Daarlerveenseweg 5 7671 SJ Vriezenveen

vestiging-almelo.png

Hoofdkantoor Almelo

Wentholtweg 6 7602 EB Almelo